Welkom


Lidmaatschap


GolfVaardigheidsBewijs


Bestuur & Commissies

Welkom bij
golfvereniging Kapèlkeshof

Welkom op de website van golfvereniging Kapèlkeshof, een bloeiende golfclub die op de altijd perfect verzorgde banen van Wijn & Golfdomein Kapelkeshof te gast is. Het doel van deze site is u te informeren over het doen en laten van onze vereniging.

Golfvereniging Kapelkèshof is opgericht in 2007 en telt momenteel 308 enthousiaste leden. Er is een proactief bestuur, een actieve wedstrijdcommissie (WeCo), een Jeugdcommissie en een handicap- en reglementcommissie (HaReCo). Onze golfvereniging kenmerkt zich door haar laagdrempelig karakter. Jong, oud, beginneling of ervaren golfspeler, u zult snel ontdekken dat u zich in onze vereniging thuis voelt.

In totaal hebben we de beschikking over 21 holes die onder te verdelen zijn in:

Golfvereniging Kapèlkeshof bevordert de beoefening van de golfsport en saamhorigheid van de leden. Dit doen wij door het organiseren van twee wekelijkse competities, talloze wedstrijden en andere activiteiten.
Activiteiten waarbij sportiviteit doorspekt is met gezelligheid en die natuurlijk niet eindigen wanneer de laatste bal geslagen of geput is. Golf is vooral een prettige vrijetijdsbesteding waarbij veel ruimte is voor sociale contacten.

Raadpleeg onze activiteitenagenda om een idee te krijgen van wat er allemaal georganiseerd wordt.
Onder anderen zijn dit diverse wedstrijden, al dan niet met een culinair hapje, met als hoogtepunten de zomeravondcompetitie, de heren- en damesochtend op respectievelijk donderdag en vrijdagmorgen en natuurlijk de clubkampioenschappen.

Als u lid wilt worden van onze vereniging, dan kan dit door een mail te sturen naar secretariaat@golfverenigingkapelkeshof.nl.

Graag begroeten wij u op onze prachtig verzorgde accommodatie in Grashoek en kunnen we, mede door onze activiteiten, zorgen voor menig uurtje golfplezier

Hans Nijssen, voorzitter

Golfens iets voor jou?

Kom eens geheel vrijblijvend een kijkje nemen tijdens de inloopdagen of heren- damesochtenden en raak overtuigd van de bijzonder ontspannen sfeer in de vrije lucht en op hole 19

adres golfbaan

Kapelkeshof
Roomweg 85
5985 NS, Grashoek
Tel: 077 308 2677

Leuk dat je er weer bent